Sıkça Sorulan Sorular

1-)Pin kodu satın aldım ve işletmemi google haritalara ekleyip doğruladım, işletmem askıya alınır mı ?
Cevap: İşletmelerin askıya alınması tamamen google’ın insiyatifinde olup daha önce herhangi bir konumda kullanılmamış bir telefon numarası ile konum açarsanız askıya alınma olasılığınızı minimuma indirirsiniz.
2-)İstediğim adrese istediğim konumu ekleyebilir miyim?
Cevap: Kesinlikle evet. Örnek vermek gerekirse biz kendi internet sitemizeekledik. İsterseniz sizde aynı şekilde ekleyebilirsiniz.
3-)Nakliyat, Yetkili Servis vb hizmet veriyorum haritalara XX Yetkili servis veya , XX Nakliyat olarak konumu mu ekleyebilir miyim?
Cevap: Evet, ancak spam yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Bunun yerine Nakliyat firmanızın ismini ve ilçe ismini yazarak ekledikten sonra Etiketler üzerine çalışma yapmak. Bu sayede hem kurumsal gözükürsünüz hemde spam yapmamış olursunuz.
4-)Bir telefon numarası ile kaç tane konum ekleyebilirim?
Cevap: Bir telefon numarası ile deneyimlediğimiz istatistikler 5-8 konum arasıdır. Daha fazlası için sanal numara satın alarak kendi numaranıza yönlendirme yapabilirsiniz.
5-)Satın aldığım pin kodu ile işletme askıya düştü tekrar kullanabilir miyim?
Cevap: Pin kodları tek kullanımlıktır. Askıya düşürdüğünüz işletme olursa, ilk alışverişiniz ise sistemi ve işleyişe aşina olmanız için tarafınıza yeni bir pin kodu temin edilir.
6-)Bu işlem legal mi?
Cevap: İşlem kesinlikle legal olup herhangi bir illegal durum kesinlikle söz konusu değildir. İşletmemiz ile çalışırken Google ‘ ın üçüncü taraf politikalarına da göz atabilirsiniz.
7-) İade söz konusu mu?
Cevap: Satın alınan pin kodlarında iade söz konusu değildir. Pin kodları tek kullanımlık olduğu için epin hizmetleri ile alakalı kanunu okumanızı tavsiye ederiz.
😎İşletmem ne zaman doğrulanır?
Cevap: İşletmeniz Google servis yoğunluğuna göre 5-15 Dakika arasında onaylanıp 3 ile 14 gün içerisinde haritalarda gözükmektedir.
9-)Bu Pin kodu ile sahipsiz bir işletmeyi kendi mailime alabilir miyim?
Cevap: Evet alabilirsiniz ancak tabii ki askıya düşme olasılığı da mevcut.